Bij JVD Cameraservice zijn wij elke dag met camera’s en fotografie bezig. Onze kennis en kunde passen we elke dag toe én verbreden we elke dag weer. 

Zo hebben wij met andere foto gerelateerde bedrijven goede contacten. Klik op onderstaande links voor meer informatie.


www.fotobond-abw.nl

Website van de Bond van Nederlandse Amateurfotografen Verenigingen

www.arends-foto.nl

Arend van den Heuvel is als fotograaf sinds 2008 gevestigd in Roosendaal en wil zich inzetten om dié momenten in uw leven vast te leggen, waarvan u een tastbaar document wenst of juist cadeau wilt doen aan een ander.
In de professionele studio AFR kunt u een fotoshoot laten maken even een echt model zijn. Tevens het adres voor fotografielessen en workshops.

www.andreroosenburg.nl

André's specialiteit is het fotograferen van mensen. Dat kan portretfotografie zijn maar ook in het bijzonder bruidsreportages. Er zijn verschillende stijlen mogelijk zoals romantische, spontane en klassieke bruidsreportages.


www.astriddejongfotografie.nl

Als afgestudeerd Fotografisch Vormgever aan de Nederlandse Fotovakschool sta ik dagelijks achter de camera om speciale momenten vast te leggen. Of het nu gaat om babyʼs, kinderen, bruidsparen of een reclameproduct, het is mijn passie om momenten of een bepaalde sfeer zo in beeld te brengen dat ze speciaal worden. Ieder kind is fotogeniek! Dat op een foto goed uit laten komen, vraagt tijd en aandacht. Alleen dan kan het kind tijdens de shoot zichzelf zijn en…in een karakteristiek beeld vastgelegd worden.

 


www.statief-expert.nl

Webshop voor allerlei soorten statieven