Vroeg of laat overkomt het ons allemaal: Stof op de sensor van de digitale spiegelreflexcamera!

Natuurlijk gaat u zorgvuldig om met uw camera. Toch is stof niet te vermijden. Ook als u de objectieven van uw camera niet verwisselt. Op den duur zult u stof aantreffen op uw foto’s en uiteindelijk zal er een wazige film op de sensor komen. De scherpte van uw foto’s zullen afnemen en het geheel wordt dof. Stofjes op de sensor worden als kleine donkere vlekjes getoond. Kijk voor meer informatie bij Sensor Test 

Het reinigen van uw sensor is een uiterst secuur werkje. Wanneer dit niet goed en onzorgvuldig wordt gedaan, kan dat onherstelbare schade aan de sensor veroorzaken. Omdat de sensor het duurste onderdeel van uw camera is, kan de schade leiden tot een “Total Loss” van uw camera. 

Voor JVD Cameraservice is het verwijderen van stof van uw sensor geen probleem. Door jarenlange ervaring en professionele apparatuur leveren wij uitstekende Sensor Cleaning. 

Wanneer u de camera de ene dag brengt, kunt u de schoongemaakte camera de volgende werkdag al ophalen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken om uw camera op dezelfde dag te brengen en weer schoongemaakt op te halen. 

Het spiegelhuis en het matglas behoren ook tot de cleaning. 

Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Ook om een afspraak te maken voor de Sensor Cleaning.