JVD Camera Service.

Het repareren, onderhouden en schoonmaken van digitale compact of spiegelreflex camera’s is onze specialiteit.

Vaak is na de garantieperiode een camera nog in prima staat én van grote waarde. En dan treedt er ineens een defect op. Of er gaat een onderdeel kapot. Dat is natuurlijk heel erg vervelend. Echter, een digitale compact of spiegelreflex camera is vaak voor een betaalbaar bedrag te repareren. 
Hiervoor hebben wij een reparatieafdeling ingericht met zeer professionele apparatuur. Hiermee kunnen wij, na de reparatie, uw camera controleren en afstellen. Deze service kunnen slechts weinig bedrijven leveren. JVD Camera Service is gespecialiseerd in camera reparatie. 

Een kapotte camera repareren is natuurlijk geen probleem. Voorkomen is nog beter! U staat op het punt om een reis te maken of er zijn op de reeds gemaakte foto’s vlekjes zichtbaar, dan is het tijd voor een schoonmaakbeurt. 
Natuurlijk kunt u de sensor van uw camera zelf schoonmaken, hiervoor zijn diverse artikelen op de markt beschikbaar. Er bestaat echter het risico dat de sensor, of andere onderdelen, beschadigd raakt. Het is tenslotte een delicaat en secuur werk. Om die reden adviseren wij een Sensor Cleaning Service. U bent dan verzekerd van het beste resultaat. 

Door onze ruime ervaring én professionele apparatuur zijn wij specialist in Sensor Cleaning. 

Wij repareren alle merken en typen camera’s, zoals:

Nikon, Canon, Panasonic, Sony, Olympus, Sigma, Tokina, Casio, Fuji, Kodak, Minolta, Pentax Samsung en meer. 

 

JVD Cameraservice is specialist in Camera Reparatie en Sensor Cleaning. 

Wij staan voor: 

- klantvriendelijkheid
- een snelle en degelijke service
- een goede garantie op de uitgevoerde reparatie

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden van JVD Cameraservice